Halka arzlara nasıl katılacağını öğrenen yatırımcılar, Borsa’daki son halka arz tarihlerini araştırmaya devam ediyor. SPK’nın onayladığı son şirketlerden biri olan yerli teknoloji şirketi Reeder’in halka arzı için geri sayım başladı. Google’a yazanlar şunu merak ediyor: Reeder halka arzı ne zaman? Reeder’ı kim kurdu? Reeder’ın sahibi kim? Reeder hisselerinin değeri ne kadar? Reeder hisseleri hangi banka ve kurumlardan satın alınabilir?
Reeder, SPK’nın son halka arz iznini alan şirketlerden biri: Reeder Halka Arzı Ne Zaman?
Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret AŞ’nin halka arzı 13-14-15 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Reeder Hisselerini Kim Satacak?
Şirket sermayesinin ödeme yoluyla 780 milyon TL’den 950 milyon TL’ye çıkarılması sırasında oluşturulan 170 milyon TL’lik pay ile 45 milyon TL nominal değerli C Grubu paylar dahil olmak üzere toplam 215 milyon TL nominal değerli payların halka arzı Mevcut ortaklardan Uygar Saral’a ait TL yapılacak. .
Reeder Hisselerini Nereden Satın Alabilirim?
Reeder halka arzına katılmak isteyenler, TSKB’nin konsorsiyum liderliğinde, Ziraat Yatırım Menkul Pahalar AŞ ve Yatırım Finansman Menkul Pahalar AŞ’nin eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzdan pay almak için birçok banka ve yatırım kuruluşuna başvurabilecek. .
REEDR Halka Arzında Reeder’ın Payı Ne Kadar? Reeder Ödeme Kodu Ne Olacak?
Nominal fiyatı 1 TL olan paylar 9,30 TL’lik ‘sabit fiyat’ sistemiyle satışa sunulacak.
Reeder ‘REEDR’ hisse koduyla işlem görecek.
Reeder Halka Arzında Pay Tahsisi Var mı?
Reeder halka arzında 182 milyon 750 bin TL (%85) nominal hisse yerli bireysel yatırımcılara, 32 milyon 250 bin TL (%15) nominal hisse ise yerli kurumsal yatırımcılara satılacak.
Reeder Halka Arz Boyutu Nedir? Reeder halka arzından sonra halka açıklık oranı ne olacak?
Reeder halka arzının büyüklüğü 1 milyar 999,5 milyon TL olarak hesaplanıyor. Halka arz sonrasında halka açıklık oranı yüzde 22,63 olacak.
Reeder Değerleme Halka Arzı Nasıl Gerçekleşecek?
Reeder Teknoloji Yönetim Kurulu Lideri Uygar Saral, halka arzdan elde edilecek kaynakların işletme sermayesinin güçlendirilmesi ve kısa vadeli mali borcun azaltılması, tesis, makine ve cihaz yatırımları ile kapasitenin artırılması, cep telefonu LCD panel üretim tesisi yatırımı olacağını belirtti. , cep telefonu bataryası üretim tesisi yatırımı, Ar-Ge. Ür-Ge çalışmalarına ve girişim/teknoloji yatırımlarına aktarılacağını duyurdu.
kagizman-ajans.com.tr